Výstavy   -   Guči Zbenvak

Pro detaily jednotlivých výstav rozklikněte.

20.11.2010 MEZINÁRODNÍ VÝSTAVA NITRA (SK)

Guči Zbenvak: Výborný 1, CAC, CACIB, BOB

Rozhodčí: Sárközy Gyula (H)

Na výstavu jsme vyjížděli v pět hodin ráno po krátkém spánku. Bohužel pozdní koupání se u mě stává již tradicí. Jelikož výstava byla dvoudenní a my jsme se přihlásili na oba dva dny, vzali jsme s sebou i Herbeečka. Naši kluci jsou hrozní závisláci. :o)))

Na výstavě jsme se setkali s "bratrancem" našeho Gučiho - Iankem -, který soutěžil ve třídě mladých. Všechny nás čekalo úmorně dlouhé čekání na posouzení, neboť před maltézáčky bylo kolem 80 psů.

Když konečně přišli na řadu maltézáčci, čekala nás první radost, kdy Ianek získal Výborný 1, CAJC v konkurenci čtyř mladých pejsků. Měli jsme za něho velkou radost a blahopřejeme mu!!!

To jsme ale ještě netušili, že budeme mít i obrovskou radost my! Náš Gučínek se pěkně předvedl a ve třídě otevřené získal Výborný 1, CAC v konkurenci dvou. Poté jsme nastoupili o CACIB, který nám rozhodčí k naší radosti zadal. Naše radost ale nebrala konce, neboť nás Gučínek získal i titul nejcennější - BOB - vítěz plemene.

Do závěreček jsme nastoupili, ale všichni jsme byli moc unavení, tak jsme od nich ani moc nečekali. :o)))

Poté jsme lehce zabalíčkovali a vyrazili jsme na večeři a poté nás čekal zasloužený spánek. Oba naši kluci spali jako dřevorubci (my také). :o)))

Máme moc velkou radost, že i mezi vystavovateli se najdou lidé, kteří nám vítězství přejí a mají z něho radost s námi. :o)))